avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prevederi art. 3 din OUG 77/2013 privind numar functii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prevederi art. 3 din OUG 77/2013 privind numar functii de conducere raportat la numar posturi aprobate

potrivit art. 3 alin 1 din OUG 77/2013 - asigurarea functionalitatii administratiei publice locale, a numarului de posturi si reducerea cheltuielilor la institutiile publice si autoritatii publice, in cadrul unei institutii numarul posturilor de conducere trebuie sa reprezinte maxim 12% din numarul total al posturilor aprobate.
intrebarea mea este: la o institutie publica cu o structura totala de 10 posturi aprobate, la care functiile de conducere sunt director si responsabil financiar contabilitate se depaseste procentul de 12% rezulta ca unul dintre posturile de conducere trebuie desfintate?
Cel mai recent răspuns: anamariagroza , utilizator 22:25, 5 Iulie 2013
Director este functie publica de conducere , dar din cate stiu eu responsabil financiar contabil nu este functie de conducere . 12 % inseamna o functie publica de conducere, presupun cea de director.
am scris generic "responsabil financiar contabilitate" . in statul de functii apare sef serviciu financiar contabilitate resurse umane. este functie de conducere pentru care se acorda indemizatie de conducere si care potrivit reglementarilor din anul 2010 a fost supusa vacantarii la fel ca si functia de director. pana in momentul de fata nu s-a organizat concurs pentru post, fiind ocupat temporar prin numire temporara.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2013
anamariagroza , utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul numar functii de conducere conf oug 77/2013 DIANA_RU DIANA_RU Cum se stabileste numarul functiilor de conducere conf. OUG 77/2013 in cazul unei primarii, ex : numar total de posturi aprobate - 180 din care : 1 Primar, 2 ... (vezi toată discuția)
Posturi conducere danaiordache danaiordache Cate posturi de conducere pot fi intr-o biblioteca publica care are o organigrama cu 30 de posturi aprobata ? (vezi toată discuția)
Număr maxim de posturi de conducere - contractual bugetar FarkasAnna FarkasAnna Conform art 3, din OUG 77/2013, numărul maxim de posturi de conducere, pentru personalul conrtractual, din sectorul bugetar, a fost stabilit la 12% pe ... (vezi toată discuția)