avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comision procesare contract de mediere ?
Discuție deschisă în Executare silită

Comision procesare contract de mediere ?

Buna ziua,
Am o intrebare:
In luna martie am fost la o companie de plasare a fortei de munca in strainatate pt un job sezonier in Grecia. Comisionul lor era de 400Euro. In termenii contractului am stabilit cu dumnealor ca sunt disponibil dupa data de 15mai pana pe data de 1octombrie. Am fost la un targ de joburi organizat de ei si mi-au facut o oferta de plasament pentru data de 1mai pana pe 15 octombrie. Pe moment am semnat oferta urmand ca atunci cand ma voi hotari sa semnez contractul de munca. Inaite de data plecarii m-am hotart ca deoarece nu s-au indeplinit termenii contractului semnat cu dumnealor (adica plecare de pe 15 mai pana pe 1 octombrie) (aveam o excursie platita din luna decembrie 2012 pt perioada 7-11 mai 2013 si i-am anuntat de aceasta problema spunandu-le ca nu pot renunta deoarece fiind early booking nu pot recupera niciun ban din contravaloare excursiei, acesta fiind motivul pentru care am ales plecarea dupa 15 mai) sa renunt la plecarea in Grecia trimitandu-le o cerere tip primita de la ei. Mentionez ca semnasem contractul cu optiunea PAY AS YOU GO (adica plateam din primul salariu). Pentru asta am avut nevoie de un girant si am ales-o pe mama, care de asemenea a semnat un contact de girare pentru mine.

Bun, problema este ca acum dupa 3 luni, dumnealor s-au gandit mai bine si mi-au trimis din nou acea cerere de retragere, punandu-ma sa o completez din nou si ma pun sa platesc taxa de 400 de euro in totalitate (ca si cum eu as fi semnat contractul de munca si as fi plecat). In contractul lor scrie ca singurle optiuni de reziliere a contractului sunt decesul sau o boala grava.
Ce as putea face ?

Alte discuții în legătură

Scadenta octombrie, bunuri pe cale de instrainare acum, ajutor va rog dan.stefane dan.stefane Buna ziua, Apelez la ajutorul dvs pentru ca nu imi dau seama ce as putea sa fac in acest moment si astept recomndarile dvs de specilaite. In 2008 am ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Fara contract de munca dalela23 dalela23 BUNA SEARA TUTUROR LA SF LUNII SEPTEMBRIE A AVUT LOC bursa locurilor de muna. ca apropape orice persoana in cautarea unui loc de munca am fost si eu. acolo ... (vezi toată discuția)