Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema.
Pana la octombrie am fost salariata unei institutii financiare, unde am contractat un card de credit si contract de nevoi personale in conditii preferentiale pt salariati.
La plecarea din unitate am facut cerere pentru trecerea la conditii de creditare standard, lucru care s-a si intamplat ulterior.
Dupa plecarea mea din unitate a fost o problema cu o clienta, iar vina a cazut asupra mea. In cele din urma aceasta problema a fost rezolvata, iar clienta si-a cerut scuze in scris fata de unitate.
In prima faza, fostii mei sefi s-au folosit de acest eveniment si m-au santajat cu intocmirea unui dosar penal daca nu achit in intregime si anticipat aceste doua credite. Nu am avut de unde sa achit aceste credite, plus ca sunt nevinovata.
Apoi, in a doua faza, mi-au spus ca daca nu achit aceste doua credite vor vorbi cu actualul meu angajator, pentru a ma da afara, lucru care s-a si intamplat. Nu am achitat aceste credite si au vorbit cu angajatorul care mi-a solicitat demisia. Nu am vrut sa imi dau demisia, dar stresul si presiunea au fost foarte mari si in cele din urma am cedat, chiar imbolnavindu-ma. Aceste evenimente s-au intamplat in noiembrie.
Pentru toate aceste evenimente exista dovezi, scrise si inregistrari audio, in care se vad exact evenimentele relatate. Am consultat un avocat si am depus o plangere la parchet, in decembrie, pentru care acum se fac cercetari.
Ideea este ca am ramas fara serviciu o perioada de timp, si am ramas in urma cu 3 rate la o banca pentru care primesc somatie cu executare si am ramas in urma si cu ratele la ei si voiam sa va intreb daca evenimentele mai sus relatate ma pot ajuta in relatia cu banca pentru a nu intra in executare si daca se poate face o sesizare la bnr cu privire la contractele de credit.
Luna aceasta imi voi putea acoperi datoria pentru ca deja am un nou loc de munca, iar pe 3 aprilie voi lua banii, si situatia va fi reglementata.
Va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns:
Diana Persa , Avocat
11:36, 12 Martie 2009