avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu evitat?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu evitat?

Buna ziua! Zilele trecute am citit niste articole din care am inteles ca plata timbrului de mediu poate fi evitata (pentru o masina inmatriculata in ue) daca automobilul provine dintrun partaj. As vrea sa stiu cat de "aplicabila" este varianta aceasta. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 16:10, 5 Iulie 2013
Este aplicabila, avand in vedere ca este exceptie in lege, in cazul careia nu se aplica taxa de timbru.
Buna ziua.
La aceasta rubrica s-a dezbatut de peste 10 ori acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 gabriela_munteanu gabriela_munteanu am citit un articol despre o metoda de a eluda plata taxei de mediu in 2013. stiti cumva daca este posibila aplicarea ei? am de inmatriculat o Lancia micuta ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu - masina mostenita ercar ercar Buna ziua, Am o nelamurire legata de inmatricularea autoturismului. In 2011 am cumparat o masina pe care am inmatriculat-o pe numele mamei. La vremea ... (vezi toată discuția)
Atacare timbru de mediu sergiulik sergiulik Buna ziua. As dori sa achizitionez o masina din strainatate cu o normal de poluare Euro3. Timbru de mediu se ridica la valoarea masinii poate chiar mai mult ... (vezi toată discuția)