avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa fara titlu de proprietate pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa fara titlu de proprietate pe teren

Se poate asa ceva? Sa vand casa fara sa fac titlul de proprietate pe teren, terenul care este in proprietatea statului? Am fost la cei de l cadastru sa intreb de planul de situatie care imi trebuie pt titlul de proprietate, iar cei de acolo mi-au spus ca nu e neaparata nevoie sa fac eu titlul de propritate pe teren, ci il poate face si viitorul proprietar, celui care o sa-i vand casa. Se poate asa?

Alte discuții în legătură

Impozit pe un teren care nu exista Marioara-Florentina Marioara-Florentina Buna ziua , Am negociat cumpararea unui teren de 1000mp cu o persoana particulara , ba chiar am ajutat-o cu bani pentru a face cadastru si a plati impozitul ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)