avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum inchid o Interprindere Individuala cu datorii la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum inchid o Interprindere Individuala cu datorii la bugetul de stat?

Ce proceduri trebuie sa urmez pt a inchide interprindere individuala am o amenda de la garda financiara pe ea si ceva impozit de platit...... ??????
Mergeti le platiti dupa care primiti adeverinte de la ANAF privind lichidarea mergeti la registru sa definitivati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile datorii firma fara activitate Lena2013 Lena2013 Ce se intampla cu o firma mica, platitoare de de 3% impozit asupra veniturilor, care nu mai are activitate, nu mai are sediu social, nu mai are cont in ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere dar nu am bani sa duc mai departe procedura ce se intampla eueu961 eueu961 Am o firma din 2003 fara prea mare activitate suntem doi asociati eu si tatal meu.Nu avem nimic de impartit este totul ok doar ca firma are amend de 1100 ron ... (vezi toată discuția)