avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap nerevizuibil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap nerevizuibil

am o amica de sufera de schizofrenie deci e asa total paralela cu realitatea se crede o persoana din antichitate si zice ca e in antichitate si deh e chemata anual la revizuiri desi ase stie ca boala ei este nevindecabila ,la aceste revizuiri pe langa stress f mare pt familie tona de acte in afara de asta la evaluare pt ca e aglomerat aceasta are caderi incepe nsa urle sa tipe odata sa dat cu capul de pereti pe acolo etc.
Cum ar putea face parintii acesteia ca sa i se dea hrad handicap definitiv?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:42, 7 Iulie 2013
alina_25 a scris:

mama acesti fete va trebuii an de an sa aiba grija sa aduca tona de acte

Pentru a preintampina neajunsurile la care faceti referire,mama fetei sa sesiseze oficial comisia superioara de expertiza medicala care este unica autoritate autorizata si competenta sa verifice deciziile /certificatele medicale emise de serviciile judetene si care poate sa dispuna eliberarea de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap permanent si nerevizuibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap stoicacoryna stoicacoryna Buna ziua. Mama mea in anul 1994 in urma evaluarii dosarului depus la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap deva, i s-a acordat gradul II de ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Legea 448 si comisia de evaluare a persoanelor cu handicap Boldi_Melinda Boldi_Melinda Sunt o persoana cu dizabilitati si in anul 2009 am primit la Maramures dupa contestatie la Bucuresti gradul I, permanent fara asistent personal. In vara ... (vezi toată discuția)