avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neachitat, semnatura coplatitor falsificata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neachitat, semnatura coplatitor falsificata

In anul 2004 am facut un credit pentru a-mi imbunatati locuinta.Am dus o copie a cartii de identitate a sotului meu, el nesemnand acel contract.E posibil sa fi semnat eu pentru el-la acea vreme se mai putea face asta. In 2007, am refinantat creditul, iarasi fara a fi prezent sotul meu, de aceasta data banii obtinuti, i-am folosit in amenajarea unui imobil al fiului meu care cumparase un imobil la rosu. cu credit ipotecar, ipoteca fiind imobilul respectiv.
In prezent nu am mai putut achita ratele la creditul meu, si astept o executare silita. Mentionez ca eu impreuna cu sotul meu , nu avem bunuri comune.El detine impreuna cu mama sa , o locuinta.Santem amindoi pensionari.
Cum credeti ca se va face executarea de catre banca? Un divort l-ar salva pe sotul meu de participare la executare silita?
Referitor la creditul ipotecar al fiului meu, care se afla acum in faza de vindere la licitatie a imobilului ipotecat, credeti ca eu pot sa fac contestatie de impiedicarea vanzarii la licitatie , facand dovada ca creditul meu l-am folosit in amenajarea imobilului ipotecat?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 11:33, 10 Iulie 2013
Daca a garantat imprumutul este obligat sa a hite si poate fi executat.
Din momentul in care ati semnat si in numele sotului, si el a devenit coplatitor si girant cu toate bunurile sale, indiferent daca acestea sunt detinute cu Dvs sau cu alte persoane.

In ceea ce priveste pe creditul ipotecar, nu puteti opri licitatia numai daca rambursati creditul, alta optiune nu prea exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament! MeryPoppins MeryPoppins Sotul este girant la un credit ipotecar pentru apartamentul fiului nostru cel mare,Creditul fiind in franci elvetieni. Avand in vedere ca francul a ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)