avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu contract de inchiriere in vigoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu contract de inchiriere in vigoare

Buna ziua domnilor,vreau sa expun o situatie in care sint direct implicat si nu stiu cum trebuie actionat legal.
Am inchiriat un ap.ptr.mine si familie printr-o agentie pe perioada 01.08.2010-01.08.2015.Contractul este cu toate clauzele legale si cu o clauza prin care propietarii se obliga sa nu instraineze imobilul pe perioada contractului.
Azi am aflat ca propietarii vor marti(09.07.2013)sa vinda apartamentul.Care sint pasii legali prin care eu pot oprii aceasta vinzare,avind in vedere ca joi-04.07.2013 am platit 750 euro pentru trimestru III.
Va rog respectos sa-mi dati detalii care sa ma ajute,mai ales ca in septembrie am si nunta cu fata,iar starea mea si a familiei este foarte depreciata dupa aceasta veste.
Puteti sa-mi scrieti si pe email: orasteanu_alexandru@yahoo.com,daca considerati ca nu va rapeste foarte mult timp subiectul meu.
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: SAUNDU , utilizator 18:54, 26 Iulie 2013
da , ACESTA ERA RASPUNSUL CORECT ....pe care l asteptati ! salvarea dvs vine din faptul ca proprietarul nu si-a inregsitrat la fisc , contr de inchiriere , altfel ...erati in strada !
"Sperietoarile "" de care pomeniti sunt singurele care ii pot face ceva , actualului proprietar, dar nu pot impedica vanzarea !
''divina'' sunteti dvs ptr ca nu ati cerut si in decursul timpului nu ati verificat daca contractul este inregistrat la Adm Fisc ( fiind singurul agreat de instant)
ceva groaznic ati declansat ptr proprietar , dara daca -si va platii restantele la fisc nu cred ca va patii mare lucru ...''cred'', va primi o amenda de la fisc , sigur , nu stiu pe partea cealalta ...
probabil va venii sa va ceara impacarea prin retragerea reclamatiilor ...
va tin pumnii !
Doamna avocat,propietarul nici nu a declarat contractul la Admnistratia Fiscala,deci nici la CF.
Domnule IONEL va platii suficient de mult,din august 2010 pina in prezent dar mai ales va trebuii sa dea cu subsemnatul si la Parchet pentru evaziune.
Nu mi-am dorit asa ceva dar si-au dorit-o.NU ai cum sa incasezi chiria pentru trimestru III(750 euro) si dupa 5 zile spui ca trebuie sa plec.
Am facut in aceiasi zi(o8.o7.2013 )sesizarii si la adm.fiscala si la parchet.Cind am fost la adm.fiscala pe 08.07.mi-au spus ca nu este inregistrat pe numele ei nici un contract.
Asta e cind nu este comunicare!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament inchiriat SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere vizat la adm.financiara si valabil pina in 2015 iar propietara doreste sa-l vinda.Ieri a ... (vezi toată discuția)
Locatiune Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. Dobanditorul unui imobil inchiriat chiar nu are nici o posibilitate de a rezilia locatiunea anterior implinirii termenului?? Contr ii este opozabil ... (vezi toată discuția)
Prima casa Robert26ro Robert26ro \"notarea in cartea funciara a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de 5 ani si a interdictiei de grevare cu alte sarcini.\" Am cautat sa gasesc ... (vezi toată discuția)