avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj

Am o amica a lucrat la un magazin de haine cu forme m legale timp de 11 luni de zile dupa care acel magazin a dat faliment cand s-a dus sa isi faca dosarul de somaj i s-a zis ca nu se poate deoarece trebuia sa aiba minim 12 lun lucrate dar oare cele 11 lucrate cand a platit luna de luna taxele pentru ce sunt?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 20:40, 7 Iulie 2013
Poate reuseste sa se angajeze pe durata determinat pentru cel putin o luna de zile ,a stfel incat la incetare de drept a c.i.m. ca urmare a expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. sa beneficieze de somaj.
da incearca in contnuare sa isi gaseasca alt loc de munca pe ea nu o intereseaza droar de o luan sa fe ci cat mai permanent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? Christyne Christyne Am si eu o intrebare in Codul Muncii scrie ca pot beneficia de somaj toti cei care au un stagiu de cotizare de 12 luni in ultimele 24, ideea e ca eu in ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? paprika1981 paprika1981 Am lucrat la o firma 2 ani jumate si am plecat cu demisia la zi.Dupa 4 luni am revenit la aceeasi firma si lucrez de 2 luni.Situatia financiara a firmei nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj d3nny18 d3nny18 am fost angajata 4ani dupa care am beneficiat de 1an de indemnizatie de somaj si in ultimile 2saptamini am fost angajata pe o perioada de 3luni.daca nu mi se ... (vezi toată discuția)