avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare taxa timbru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare taxa timbru

Buna ziua,

Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea speta:

Am avut calitatea de oponent-debitor intr-un dosar de opozitie la executarea cambiala. Dupa un proces de mai bine de 2 ani judecatoria a admis opozitia la executare cambiala si a dispus restituirea taxei judiciare de timbru si plata cheltuielilor de judecata de catre intimata, dupa ramanerea irevocabila a hotararii. Intimata a declarat APEL, insa Tribunalul Comercial a hotarat respingerea ca neintemeiat.

Cum trebuie sa procedez pentru a mi se restitui taxa de timbru judiciar ?
Pentru recuperarea cheltuielilor de judecata este necesar sa solicit investirea cu titlu executoriu a hotararii sau poate fi executata direct, avand in vedere ca intimata refuza plata?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru wap54 wap54 Am castigat o contestatie la executare contra EOS KSI dar nu mi s-au admis ca si recuperare cheltuieli de judecata taxa de timbru ocazionata cu acest proces, ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru opozitie la executare maque maque Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Care este taxa judiciara de timbru si timbrul judiciar pentru opozitia la executare cambiala si unde se ... (vezi toată discuția)