Am castigat o contestatie la executare contra EOS KSI dar nu mi s-au admis ca si recuperare cheltuieli de judecata taxa de timbru ocazionata cu acest proces, doar taxa privind fotocopierea dosarului de executor, citez : Respinge ca neîntemeiată cererea de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată constând în taxa de timbru achitată în prezenta.
Pot recupera cumva suma privind taxa de timbru? Va multumesc!
Nu trebuie să faceți niciun apel, va fi respins ca lipsit de interes. Taxa de timbru se restituie atunci când este admisă contestație. În mod logic și firesc a fost respinsă cererea dvs de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată reprezantând taxa de timbru ca și neîntemeiată. :closedtopic:
Înţeleg din mesaj faptul că cererea dvs. (contestaţia la executare) a fost admisă însă cererea privind acordarea cheltuielor de judecată a fost respinsă. Am înţeles bine?
Scrieţi aici dispozitivul hotărârii judecătoreşti. Aţi primit hotărârea instanţei, nu-i aşa? Cum a motivat instanţa respingerea cererii privind acordarea cheltuielilor de judecată?
Nu am primit inca hotararea, doar pe portal mentioneaza ca nu mi se acorda cheltuieli de judecata taxa judiciara pe care am platit-o cu ocazia procesului