avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa de timbru

Am castigat o contestatie la executare contra EOS KSI dar nu mi s-au admis ca si recuperare cheltuieli de judecata taxa de timbru ocazionata cu acest proces, doar taxa privind fotocopierea dosarului de executor, citez : Respinge ca neîntemeiată cererea de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată constând în taxa de timbru achitată în prezenta.
Pot recupera cumva suma privind taxa de timbru? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:59, 8 Aprilie 2015
Domnule wap54 singurul lucru pe care trebuie să îl cunoașteți este acesta a
rt. 45 alin. 1 lit. F) OUG 80/2013 : “ Sumele achitate cu titlu de taxe judiciare de timbru se restituie (…) f) cand contestatia la executare a fost admisa, iar hotararea a ramas definitiva; “


Așteptați ca hotărârea să rămână definitivă și depuneți, la Instața de executare, cerere de restituire taxă de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a anulat executarea silită dar s-a respins cererea de obligare a intimatei la cheltuielile de judecată. este normal? dorumihalache dorumihalache Abia s-a afisat pe scurt Hotararea prin care s-a anulat executarea silita pornita impotriva mea, s-au anulat toate actele de executare, s-a admis intoarcerea ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru maque maque Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea speta: Am avut calitatea de oponent-debitor intr-un dosar de opozitie la executarea cambiala. Dupa ... (vezi toată discuția)