avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fals acte APIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fals acte APIA

Buna seara.Unde ma pot adresa pentru,fals acte in dosarul apia al unei comune judetene.Mai multii,cetateni depun acte,pe pamantul lucrabil si mai trec cateva hectare in plus fata de ce au in actele doveditoare,si se trec singuri mostenitori,dar ei defapt mai au mostenitori nedeclarati.Cine se ocupa de aceste dosare care ajung la apia sau se fac direct la apia.Sefu de birou apia la care am fost sa dovedesc ca sunt mostenitor eu si nu tata,nu a vrut sa-mi elibereze o copie a dosarului spunand-mi ca este confidential.In cazul meu tata nu are nici un act doveditor.Supenti-mi ce pot face in aceasta situatie. Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiune marin2013 marin2013 Buna ziua dupa trecerea in nefiinta a mamei tatalui meu bun ii revine o patrime din avere ptr ca ea mostenea de la bunici . Mentionez ca sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cautand unele raspunsuri care poate m-ar ajuta sa ... Adrii77 Adrii77 Buna seara, cautand unele raspunsuri care poate m-ar ajuta sa inteleg mai bine situatia in care ma aflu acum, am dat de acest forum. Eu “Ghiorghita”, ... (vezi toată discuția)
Mostenire, testament Momada Momada buna seara eu acum am 39de ani as dori daca e posibil sa ma sfatiuasca si sa ma informeze cineva in legatura cu mostemirea va spun pe scurt despre ce e vorba ... (vezi toată discuția)