POT AVEA pe timpul pensiei anticipate fara penalitate:
1. PFA sau trebuie sa-l inchid?
2. O asociatie culturala non profit.
3. Sa incasez ocazional, indemnizatie pentru sedinta comisiei de denumiri istorice de pe linga prefectura (la care sunt presedinte). Indemnizatia o ridicam pe baza de stat de plata, fara plata asigurare (cred). E la fel ca in cazul consilierilor locali si judeteni, care cf. legislatiei pot FI platiti chiar si la pensie anticipata.
PS. Ciudat, doar ei, CONSILIERII au voie sa mai primeasca ceva pe linga pensie. Cei mai saraci....Doamne!
mai scrie in lege ca se pot face si alte activitati de natura rpofesionala: care anume????
MULTUMESC
Multumesc mult. Am parcurs linkurile, am priceput cite ceva!
Si mai ales, ca e o nebuloasa, ca in alte domenii, aplicarea legii cu pricina. Si, de asemenea, am priceput din discutii forum: cei de la casa de pensii, nu prea stiu legislatie, am observat si la CP judetul meu, cind am depus actele pentru acordare pensie. M-a ajutat enorm acest portal. Multumesc mult, Dumnezeu sa va ajuet!
Contributii pfa 2011
ionut c
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa plateasca un PFA: sanatate, impozit, pensie, somaj si procentele la fiecare, pentru anul 2011. Va ... (vezi toată discuția)