avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate SRL pt INCA 3 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate SRL pt INCA 3 ani

Buna ziua,
Puteti, va rog, sa ma informati daca pot suspenda activitatea unui SRL pt inca 3 ani? (este suspendat deja de 3 ani)
Daca da, care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Va multumesc anticipat pt ajutor!
O zi placuta!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 10:36, 9 Iulie 2013
Se poate. Se urmeaza aceeasi procedura.
In primul rand trebuie sa reluati activitatea societatii, apoi sa o suspendati pentru inca trei ani. Poate este mai rentabil sa faceti demersurile prevazute la art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata - dizolvarea simultana cu lichidarea urmata de radierea societatii din registru comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl suspendata t_gheorghitza t_gheorghitza Am un srl suspendat pana la 24 octombrie2012.Este obligatoriu sa -l redeschid la termen ?Multumesc. (vezi toată discuția)
Incheiere perioada suspendare activitate srl Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Pe 01.06.2013 s-au incheiat cei 3 ani de suspendare a activitatii unui SRL. Ce demersuri trebuie facute la ONRC,ce documente si ce taxe aprox.sunt de platit? (vezi toată discuția)
Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)