avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cautiune contestatie/suspendare executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cautiune contestatie/suspendare executare silita

Buna ziua.
Printr-o actiune de partaj, eu si ex-ul ne-am impartit si creditele, in care figuram amandoi. Eu platesc ce mi-am asumat, el nu, astfel ca m-am trezit executata silit pt un credit.
Am facut contestatie si cerere de suspendare, cu plata cautiunii; aceasta mi-a fost admisa, insa contestatia a fost respinsa. Am facut recurs si a fost si acesta respins. In plus, din februarie, de la respingerea recursului, nu am nicio veste de la executor, firma de recuperare si nu am primit nici hotararea. Am inteles ulterior ca la recurs nu se comunica.
La respingerea contestatiei nu s-a facut niciun fel de referire la cautiune si nici in recurs firma de recuperare nu a solicitat nimic, niciun fel de pretentie cu privire la cautiune, despagubire.
Pot obtine recuperarea cautiunii? Pe baza carei hotarari: de la contestatie sau de la recurs? Ce alte documente mi-ar fi necesare?
Multumesc pentru ajutor, suma e importanta pt mine, iar avocatul a inteles dupa dubla pierdere sa nu mai raspunda la telefon asa ca sursele de informare sunt extrem de limtate.

Alte discuții în legătură

Respingere contestatie executare luminutza luminutza Buna ziua tuturor si urari sarbatoritilor zilei! Dpa divort, am deschis un proces de partaj. S-a ajuns la o tranzactie intre parti, in care s-au impartit atat ... (vezi toată discuția)
Executorul a introdus doua actiuni pe acelasi dosar judecat!! Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Va rog frumos o mina de ajutor. O firma de recuperare de credite incearca de ceva vreme sa ma execute silit (un apartament). La judecatorie li ... (vezi toată discuția)
Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)