avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli proces de mostenire - Recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli proces de mostenire - Recurs

Cheltuielile facute pentru si in timpul unui recurs la un proces de mostenire se suporta si de catre partea care nu a declarat recurs ?

Multumesc,
Cornel
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 12:21, 12 Martie 2009
Taxa de timbru se achită de către recurent, care poate cere obligarea părţii adverse la plata cheltuielilor în cazul admiterii recursului.
Cheltuielile de judecata se suporta de partea care a avut castig de cauza deci daca recursul este admis partea care nu a declarat recurs este obligata la plata acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, restituire taxa timbru iliescuelena iliescuelena Buna ziua, va rog sa ma indrumati cum tr sa procedez in urmatoarea problema: TMB la un proces de partaj intre mine si sotul meu nu mi-a dat castig de cauza eu ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru platita dupa ramanerea in pronuntare lscr lscr Buna ziua, Va cer parerea juridica in legatura cu urmatoarea situatie: La judecarea recursului, recurenta a lipsit. S-a constatatat lipsa taxei de timbru si ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor de judecata ramona_ioana79 ramona_ioana79 Buna ziua, Din pacate sunt \"angajata\" intr-un proces de partaj judiciar in urma decesului tatalui meu. Persoana cu care ma judec a pierdut procesul la ... (vezi toată discuția)