Buna ziua.Tatal meu(decedat)a primit de la parintii lui o casa.Fratele tatalui meu (decedat)neavand unde locui l-a lasat sa staie in aceasta casa.In 1988 acest frate a anulat testamentul tatalui meu;acest testament a fost facut la notar cu martori.Se poate anula un testament?Putem deschide proces pentru intrarea in posesie a acestei case?Va multumesc
Cum a fost anulat testamentul? Pentru ca un testament sa fie anulat de instanta trebuie dovedida cu probe concludende lipsa de discernamant a testatorului in momentul incheierii acestuia.
Testaamentul a fost anulat din cauza ca o femeie care a lucrat la bunicii mei a declarat ca nu tatal meu a platit inmormintarea,iar la aceasta femeie i-a promis unchiul meu teren dar nu i-a mai dat nimic.Bunica mea a fost in fata notarului si a avut discernamint a fost in deplinatatea facultatilor mentale.Femeia care a lucrat la bunicii mei traieste are 80 ani si ar veni la notar sa schimbe declaratia care a dat-o.Am avea cistig de cauza sau nu?In aceasta casa stau verisorii mei.Va multumesc
Nu este contract de intretinere este testament,acest testament s-a facut in fata notarului cu martori.Au fost 3 fratii.Parintii mei au bagat apa la aceasta casa,au facut inbunatatiri dupa aia au construit o casa noua de aceea ne-am mutat.Unchiul meu a intabulat aceasta casa pe numele lui si pe urma a donat-o nepotilor.Am putea deschide proces daca daca au trecut o gramada de ani.Am avea cistig de cauza?Va multumesc.
As dori sa mai adaug ceva,acest testament a fost facut pe toate bunurile mobile si imobile a fost aceasta casa si vreo 20 ha teren.Fratele care sta in casa a vindut tot terenul (7 ha) ce se intimpla cu persoanele care au cumparat terenul?Va multumesc
Testament
ContSters295489
Tatal meu a avut testament facut la notar,primit de la bunica lui.In legatura cu testamentul.Tatal meu este decedat de 11 ani.Am scos de la arhivele ... (vezi toată discuția)
Testament anulat
zara89
Tatal meu a avut testament facut la notar,primit de la bunica lui.In legatura cu testamentul.Tatal meu este decedat de 11 ani.Am scos de la arhivele statului ... (vezi toată discuția)