Tatal meu a avut testament facut la notar,primit de la bunica lui.In legatura cu testamentul.Tatal meu este decedat de 11 ani.Am scos de la arhivele statului testamentul care are nr de autentificare.Citez:in a mea libera vointa pentru cazul mortii mele,dispun:testez toata averea ,mobila si imobila de care dispun in prezent si care se va gasi cu ocazia mortii mele,instituindu-legatar universal pe tatal meu....Iau acesta masuri de ultima vointa,intrucit susnumitul meu legatar universal m-a ingrijit de cind a devenit capabil de a munci si m-a ajutat.Nu lezez rezerve celorlalti fii ai mei deoarece am cheltuit mult cu educarea si specializarea lor la care cheltuieli a contribuit si legatarul meu universal....As dori sa va intreb am putea deschide proces pentru a intra in posesia testamentului?Testamentul s-a anulat ptr ca au fost 2 martori care au declarat ca nu tatal meu a facut inmormintare dar in testament scrie ca tatal meu sa o ingreoape benevol;Casa si terenul este in proprietatea unchiului meu din 1994.frate de-a tatalui meu;Am putea deschide un proces pentru repunerea in posesie a testamentului,,Ce putem face in aceasta situatie ptr a intra in posesia testamentului?Merita sa incercam sau nu?
Dupa 20 de ani de proprietate a altuia?
Banii cheltuiti cu educarea copiilor nu inseamna rezerva lor succesorala...
Sansele sunt mici, infime... testamentul ala nu mai exista, e ca si cum nu a existat vreodata.
Testament anulat
zara89
Tatal meu a avut testament facut la notar,primit de la bunica lui.In legatura cu testamentul.Tatal meu este decedat de 11 ani.Am scos de la arhivele statului ... (vezi toată discuția)
Testament anulat
zara89
Buna ziua.Tatal meu(decedat)a primit de la parintii lui o casa.Fratele tatalui meu (decedat)neavand unde locui l-a lasat sa staie in aceasta casa.In 1988 acest ... (vezi toată discuția)