avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE PENSIE ALIMENTARA VOI PLATI?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE PENSIE ALIMENTARA VOI PLATI?

Sa terminat divortul,asta in Rep.Moldova si a fost recunoscut si in Romania.
Am doi copii si ambii au fost incredintati ei,fara sa fiu consultat sa fixat o pensie de intretinere de 300 euro,sunt asociat unic in propria mea firma,care deabea isi trage sufletul,platind salarii,taxe si inpozite,iar eu :(am un salariu brut de 802 lei,minimum pe economie.:(:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:43, 11 Iulie 2013
Introduceti o actiune de reducere a obligatiei, si, ca dovada aduceti media veniturilor D-voastra din ultimele 6 luni. Din care instanta va fixa cate 1/6 pentru fiecare copil. Succes
Atacati hotararea daca mai sunteti in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara niki levis niki levis Buna ziua,ma numesc Florin Buga din Constanta,sint nou pe acest forum si as dori sa-mi raspundeti la o intrebare legata de problema mea.Cu ceva timp in urma am ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major  Loredana Puscasu Loredana Puscasu sunt in divort si am 2 copii din care unul e major si termina anul acesta liceul.Intrebarea mea este daca va trebui sa platesc pensie alimentara pentru ambii ... (vezi toată discuția)
Divortul de comun acord camelia mitroi camelia mitroi Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, cum se procedeaza in cazul unui divort in care ambii soti sunt de acord cu acesta. Ce acte trebuie semnate, cum se acorda ... (vezi toată discuția)