avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac daca i-am dat cuiva mobiler pentru o terasa si ne-am inteles pe o suma pe care el nu mi-o mai da. Daca merg peste el si le iau a spus ca face plangere la politie pentru ca acum sunt in proprietatea lui. El nu are nici un act pentru ele, in schimb eu am factura si am si martori care stiu ca imi aprtin. Nu am semnat nimic cu el atunci cand i le-am dat. Imi mai pot recupera banii?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 08:21, 12 Iulie 2013

1.Adresati-i prin executor judecatoresc o somatie, prin care sa-i dati un termen pana la care sa faca plata in suma de (reprezentand c/val bunurilor). daca nu. sa vi le restituie.
2.Daca ramane in pasivitate, actiune in instanta , fie pe obligatia de a face (retituire bunuri), fie pe actiune in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)
Doresc sa recuperez valoarea bunurilor distruse din imobil inchiriat ContSters202285 ContSters202285 buna ziua, vin cu urmatoarea speta am inchiriat un spatiu cu tot cu bunuri, la data solicitarii eliberarii spatiului, acestia nu au vrut sa se ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati cu act de mana gropita gropita Buna ziua. Am imprumutat cuiva o suma de bani si din discutiile avute cu persoana respectiva am tras concluzia ca nu doreste sa mi-i inapoieze. Imprumutul ... (vezi toată discuția)