avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Violare intimitate in spatiul locativ intre vecini
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Violare intimitate in spatiul locativ intre vecini

Buna ziua. Am o problema sociala cu vecinul meu prin faptul ca geamul de la locuinta lui are vedere in curtea si gospodaria mea si datorita acestui fapt el vede toata activitatea si viata mea si a familieies mele. Deseori ma sicaneaza si imi atrage atentia ca nui convine ceea ce vede, imi adreseaza cuvinte grele ,injuraturi.De la geamul lui la gospodaria si spatiul meu locativ , nu sunt mai mult de 10 metri , ne desparte curtea mea. Pot sa/l oblig prin justitie sa scoata geamul respectiv si sa/si zideasca acel loc , in asa fel incat sa nu mai aiba acces vizual la intimitatea proprietatii mele. Pot sa/i cer despagubiri morale deoarece am fost injurat atat eu cat si membrii familiei mele dealungul timpului violandu/mi intimitatea in mod constant. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigione5 , utilizator 22:40, 12 Februarie 2014
Am gasit doua subiecte asemanatoare unde se dau si prevederile legii:

www.avocatnet.ro/content/for...

si

www.avocatnet.ro/content/for...

citeste art.615 din Limitele juridice ale dreptului de proprietate privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere acord Diana Daisy Diana Daisy Bună. Vecinul si-a ridicat 1 etaj la casa. , si sa lipit de a mea...Mă rugat sa îi dau prin notariat acordul pentru nu a pierde proiectul. I lam dat. Dar ... (vezi toată discuția)
Limită construcție casă. e legal ca vecinul să aibă 3-4 geamuri cu vedere în curtea mea? laurentiuu laurentiuu Am cumparat un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Casa vecinului este la aprox 1m fata de gardul ce ne desparte si are pe partea cu mine 3-4 geamuri. ... (vezi toată discuția)
Mansardare anexa casa de catre vecin- poate sa construiasca fara acceptul meu? vrani vrani Vecinul meu doreste sa mansardeze anexa casei care este lipita de gardul casei mele . Asa , ar urma sa aiba intrare din exterior si vedere larga in curtea si ... (vezi toată discuția)