avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere adeverinta salariat inainte de 1990
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere adeverinta salariat inainte de 1990

Am fost detasata de la Combinatul Chimic Giurgiu incepand din anul 1986 pana in decembrie 1989 plus 3 luni concediu medical pentru crestrea copilului la Intreprinderea de Masini Unelte si Agregate Bucuresti si nu am avut carte de munca la Combinatul Chimic Giurgiu si am nevoie de o adeverinta din care sa reiasa perioada in care am lucrat acolo pentru recalcularea vechimii in munca la noul loc de munca ,nu stiu unde trebuie sa ma adresez deoarece vechea intreprindere nu mai exista, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 9 Iulie 2013
Fiind vorba despre perioade inainte de Decembrie 1989 , va puteti adresa Arhivelor Nationala- Directiile jUdetene in raza careia a avut sediul social fostii dvs angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca mavrodinioan mavrodinioan buna ziua ! va ro sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urm intrebare in anul 1985 am lucrat la coperativa de productie achizitii si desfacerea marfurilor ... (vezi toată discuția)