avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înmatriculare automobil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înmatriculare automobil.

buna ziua am cumparat o masina in 2012 in luna iunie de la un prieten am mers la un birou de acte auto si am incheiat un contract masina provine din anglia as vrea sa o imatriculez fara taxa de mediu prin partaj dar cum sa fac sa cedez cota de jumate altui prieten ca sa fim 2 propietari si apoi sa partajem sa ramin eu singur propietar
daca exista si alt mod asi vrea sa stiu cum sa fac sa fie bune si legal va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:19, 9 Iulie 2013
Un autoturism nu poate figura pe doua roluri fiscale distincte
Intre 2 prieteni nu se poate partaja un auturism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot cumpara un autoturism fara a radia masina arond arond Buna ziua , va rog sa-mi explicati cum sa procedez daca intentionez sa cumpar un autoturism la care nu a fost platita taxa de prima inmatriculare? Vinzatorul ... (vezi toată discuția)
Imatricularea unui autoturism andreixy82 andreixy82 am cumparat o masine si nu pot sa optin certificat fiscal, ce pot face ca so inmatriculez pe numle meu ?/persoana de la care am cumparat masina nu era ... (vezi toată discuția)
Problema la renuntarea cumpararii unei masini sepy sepy Buna ziua ! Acum 2 zile tatal meu a avut intentia de a cumpara o masina de la o persoana gasita pe internet. Masina fiind inmatriculata ne-a determinat sa ... (vezi toată discuția)