avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare cladire nou construita
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare cladire nou construita

am urmatoarea speta:
pentru o cladire construita in mai 2010, care e cota de impozitare pe anul 2013, ca reevaluata sau ca nereevaluata?
mentionez:
cladirea nu s-a reevaluat in cei trei ani anteriori anului fiscal de referinta 2013, adica: 2012,2011,2010
Cel mai recent răspuns: CRACIUN AMALIA DANIELA , Consultant fiscal 22:25, 9 Iulie 2013
Inteleg ca este vorba despre o cladire pe persoana juridica.Daca nu ati reevaluat cladirea desi este obligatorie reevaluare la 3 ani veti plati la valoare ei declarata.Dar ar fi fost in avantajul dvs sa faceti reevaluarea acum in conditiile in carea valoarea imobilelor a scazut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire - somatie si titlu executoriu palada.elena palada.elena Sunt administrator al unei societati comerciale. in 2006 am cumparat pe numele societatii un apartament, utilizat ca punct de lucru. Pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire constantindarius constantindarius Buna ziua, O societate comerciala SRL a achizitionat in aprilie 2010 o cladire (punct de lucru) intrebarea mea este cand va trebui sa reevaluam aceasta ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire nereevaluata din 2008 radmy radmy reevaluarea la o cladire persoana juridica nu s-a facut din 2008 ianuarie, acum in anul 2012 la care categorie de cota impozit va fi impusa? (vezi toată discuția)