avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Litigiu leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Litigiu leasing

Am un litigiu cu o societate de leasing; dupa ce am predat masina, mai am sa le dau o suma de bani; sunt aproape de executarea silita (poprire pe salariu, intrucat nu am absolut nimic pe numele meu). Va rog sa-mi spuneti daca o societate de recuperari creante imi poate pune poprire pe salariu; acest drept nu il au doar executorii judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: ContSters276253 , utilizator 09:53, 14 Iulie 2013
Va rog sa-mi spuneti daca o societate de recuperari creante imi poate pune poprire pe salariu; acest drept nu il au doar executorii judecatoresti?

Societatea de recuperari creante se va adresa cu o cerere de executare silita executorului judecatoresc. Acesta va solicita instantei competente incuviintarea executarii silite a salariului dvs. in baza titlului executoriu reprezentat de contractul de leasing.
In final veniturile dvs salariale vor fi poprite.
Asadar nu societatea de executari silite va infiinta poprirea ci executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Popriri din salar carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)