avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de arendare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de arendare

As dori un model de act aditional prin care sa se mărească cantitatea de produse pentru proprietarul terenului doar pentru un singur an ...
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:24, 10 Iulie 2013
ACT ADITIONAL NR __ DIN DATA DE__
LA CONTRACTUL DE ARENDA NR__ DIN____

Incheiat intre:
arendas- datele de identificare si
arendator- datele de identificare
In temeiul Art. ____ din Legea_________ am convenit la modificarea Contractului de arendare incheiat si inregistrat sub nr ___/___.___._______ , astfel
Art.1. Incepand cu data de __/__/__, se modifica contractul de arenda nr _ din ________dupacum urmeaza:
la art.__(din contract ) se va adauga urmatoarele:
Nivelul arendei in anul 2013 este de ........................... (cantitate produse, produse si bani sau numai bani). Prezenta clauza este valabila doar in anul 2013, urmand ca de la data de 01.01.2014 sa isi inceteze valabilitatea.

Incheiat astazi, ...................., in 3 (trei) exemplare, dintre care unul la arendator, unul la arendas si unul la Consiliul Local ................................ unde a fost inregistrat contractul .

Arendator, .............. Arendas, .............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditonal la contract de arenda AndronacheIonica AndronacheIonica Buna ziua . Ma adresez specialistilor in domeniu , cu rugamintea de a-mi raspunde la cele ce urmeaza . In ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda adipetroiu adipetroiu Buna Seara! Am un teren in arenda si am fost sa-mi ridic banii, am fost pus sa semnez acel act aditional, neexplicandu-mi ca exista 2 posibilitati de ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)