avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Certificat de rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Certificat de rezidenta fiscala

Buna ziua,
am o factura de prestari servicii (reparatii utilaj) pe teritoriul Romaniei de la o persoana juridica din Ungaria.Am nevoie de certificat de rezidenta fiscala de la aceasta persoana?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:45, 30 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de informatii.
Buna.

Spui in raspunsul de mai sus urmatoarele:

Pentru dovedirea rezidentei se poate prezenta si un alt document eliberat de catre o alta autoritate decat cea fiscala, care are atributii in domeniul certificarii rezidentei conform legislatiei interne a acelui stat.

Poti sa imidai cateva exemple si mai ales articolul de lege care spune ca nu trebuie sa fie neaparat certificat de la organul fiscal?
@ dga_ro : Un raport de audit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu rezidenta intr-un stat ue indeplineste conditiile pentru a fi rezident fiscal in romania. legisconsult2002 legisconsult2002 In cazul in care o persoana cu rezidenta intr-un stat UE indeplineste conditiile prevazute de art 7 pct 28 lit b si c cod fiscal pentru a fi rezident fiscal in ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica venituri din afara ue si plecati mai mult de 6 luni din tara valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Daca am venituri din afara UE dar lipsesc din tara mai mult de 183 zile pe an, trebuie sa declar aceste venituri? Si daca le declar se vor ... (vezi toată discuția)
Deducere personala si suplimentara danajuga64 danajuga64 cetatenii straini angajati cu contract de munca pe durata nedeterminta beneficiaza de deducere personala si suplimentara (daca este cazul)? (vezi toată discuția)