avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract comodat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract comodat

Va rog sa-mi spuneti daca contractul de comodat pentru masina trebuie intocmit numai la notariat sau poate fi intocmit si de o persoana fizica?vreau sa merg in bulgaria iar masina este pe numele tatalui avem aceeasi adresa, acelasi nume de familie si nu as vrea sa dau 185 lei pt contract de comodat la notar ...multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 17:38, 10 Iulie 2013
La notar trebuie redactat contractul de comodat.
Fiind ruda de gradul 1 nu sunteti obligat a intocmi nici un act in speta.
Recomandarea mea este sa faceti comodat.
Daca tot vreti sa faceti un act atunci nu aruncati 185 ron pe geam ci doar 30 ron pe un contract de vanzare cumparare pe care ulterior il anulati prin distrugere =D>

Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2013
pop sorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat maria_corina29 maria_corina29 cum sa procedam pentru un contract de comodat? sotul meu are pe numele lui doua masini, cand a cumparat-o pe a doua, pe prima i-a dat-o tatalui lui care ... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara schimbarea proprietarului unlock unlock Daca fac contract de vanzare cumparare si contract de comodat pentru masina personala cu o alta persoana fizica, dar ramane pe numele meu si adresa mea, acea ... (vezi toată discuția)