avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosarul a fost trimis la parchet fãrã sa fiu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosarul a fost trimis la parchet fãrã sa fiu anunțat , nici eu și nici avocatul

Soția a fost victima unui accident de circulație în decembrie 2011. Dosarul se găsea la poliție. Așteptam expertiza tehnică și contraexpertiza I.M.L. Soția , fiind neliniștită de întârzierea actelor, a făcut o vizită la poliție. Acolo, stupoare. i s-a spus că dosarul este la parchet și că ea a luat la cunoștință de expertiză. Acest lucru este fals. Nici noi și nici avocatul nu am fost anunțați despre acest lucru. Ni s-a spus că persoana care a lovit-o cu mașina a fost audiată. La poliție , persoana care se ocupa de dosar a făcut aluzii că ar trebui "să ne înțelegem cu domnul cu sere" și a insistat că soția mea a luat la cunoștință de expertiză. Menționez că soția a fost la poliție fără mine și pentru că încă este afectată de accident , a început să plângă și a plecat acasă. Am anunțat avocatul care s-a dus la parchet însă nu a găsit dosarul, care , sigur a plecat spre parchet. Unde trebuie să mă adresez ? vă mulțumesc .
Sa se intereseze avocatul.
Poate sa faca verificari.

Politia nu este obligata sa anunte avocatul ca trimite dosarul la parchet.
Da, este treaba avocatului daca l-ati angajat, poate merge sa verifice unde se gaseste dosarul fara probleme.
Sa stiti ca mai sunt si situatii in care toti zic ca dosarul este la celalalt...si nu la ei...

Este putin deranj in sensul ca trebuie umblat.

Cum este poezia: Si se jura ca nu fura, dar l-am prins cu rata in gura...

Daca se intampla asa ceva nu este deloc bine...
Este posibil ca dosarul sa fie inca la politie la semnat si sa nu fi fost trimis dar politistul de caz ar trebui sa stie sau sa fie la parchet dar sa nu fi ajuns inca la procurorul de caz, la registratura parchetului va puteti interesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident si consum de alcool dinumarius68 dinumarius68 Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut ... (vezi toată discuția)
Este normal să aștept 10 luni ca partea vătămată din accidentul în care eu am fost "făptaș" să achite o reexpertizare a accidentului, pe care ei au cerut-o? Annyka Annyka Este normal să aștept 10 luni ca partea vătămată din accidentul în care eu am fost \"făptaș\", să achite o reexpertizare a accidentului, pe care ei au ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara va rog frumos sa ma ajutati si pentru ultima oara cu urmatoarea problema : eu sunt cercetat intr-un dosar de accident ucidere din culpa. Dosarul ... (vezi toată discuția)