Soția a fost victima unui accident de circulație în decembrie 2011. Dosarul se găsea la poliție. Așteptam expertiza tehnică și contraexpertiza I.M.L. Soția , fiind neliniștită de întârzierea actelor, a făcut o vizită la poliție. Acolo, stupoare. i s-a spus că dosarul este la parchet și că ea a luat la cunoștință de expertiză. Acest lucru este fals. Nici noi și nici avocatul nu am fost anunțați despre acest lucru. Ni s-a spus că persoana care a lovit-o cu mașina a fost audiată. La poliție , persoana care se ocupa de dosar a făcut aluzii că ar trebui "să ne înțelegem cu domnul cu sere" și a insistat că soția mea a luat la cunoștință de expertiză. Menționez că soția a fost la poliție fără mine și pentru că încă este afectată de accident , a început să plângă și a plecat acasă. Am anunțat avocatul care s-a dus la parchet însă nu a găsit dosarul, care , sigur a plecat spre parchet. Unde trebuie să mă adresez ? vă mulțumesc .
Este posibil ca dosarul sa fie inca la politie la semnat si sa nu fi fost trimis dar politistul de caz ar trebui sa stie sau sa fie la parchet dar sa nu fi ajuns inca la procurorul de caz, la registratura parchetului va puteti interesa.