avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta prezidentiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta prezidentiala

buna ziua...vreau sa stiu daca am dreptul sa solicit ordonanta prezidentiala pt stabilirea unui program de vizitare al unui minor...ma intereseaza deasemenea in cat timp de judeca aceasta ordonanta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:45, 11 Iulie 2013
Aveti dreptul sa solicitati un astfel de program printr-o OP care, cel putin la nivel teoretic, se va judeca de urgenta, stabilind masuri vremelnice de vizitare pana la definitivarea lor prin sentinta de divort/stabilire custodie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta prezidentiala... valysandu77 valysandu77 buna ziua...am un proces in care mama cere custodia copilului,care se va desfasura in noiembrie...intre timp imi intrzice dreptul de a mi vedea copilul...am ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala leona777 leona777 va rog frumos sa ma ajutati cu un model de ordonanta presedintiala ptr stabilire domiciliu minor la mine si exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Se ... (vezi toată discuția)
Minori teodosie113 teodosie113 As dori sa stiu si eu daca intr-un proces pentru stabilirea unui progrem de vizite al minorului prin ordonanta presedentiala se poate cere expertiza ... (vezi toată discuția)