avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme website - pariuri online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme website - pariuri online

Buna ziua, folosesc un website de pariere si in urma unor actiuni mi-au inchis contul si au spus ca sumele din cont vor fi retinute.
Dupa ce mi-au cerut tot felu de dovezi si le-am oferit, au spus ca le pun in pericol licenta...
Ideea e ca eu nu jucam in totalitate sumele depuse..Dar totusi, imi pot inchide contul si sa imi dea banii.

Au voie sa imi retina banii facuti pe buna dreptate? Nici macar nu sunt obtinuti din pariuri acei bani, sunt bani depusi direct.
[ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:42, 7 Octombrie 2013
Nu au dreptul sa va retina acei bani.
Si cum pot sa fac sa ii recuperez?

Stimate Dle x,

Vă mulţumim că aţi contactat Sportingbet.

Compania a adoptat o decizie finala in ceea ce priveste contul dvs.

Regretam sa va informam dar datorita activitatii ilicite desfasurate de dvs, contul este permanent blocat si toate fondurile existente sunt retinute.

Compania considera ca activitatea dvs ne pune in pericol licenta si implicatiile legale ne obliga sa adoptam aceats masura. Nici o alta actiune nu va fi intreprinsa impotriva dvs.

Ne pare sincer rau dar, inca odata, decizia este una finala.

Al dvs,
Dan M

ref:_00D208VAS._500D0QwXq6:ref

Asta am primit de la ei. Contul este blocat, nu il pot accesa
De ce zic ca activitatile erau ilicite?
Pentru ca de exemplu eu depuneam bani..jucam sa zicem o mica parte din ei si ii retrageam.
Dar totusi, nu erau bani castigati din pariuri sau sa fac smecherii, pur si simplu depozitam cu o metoda "paysafe" si apoi imi retrageam banii pe card..
Am mai patit asa si pe alte platforme insa cand le-am dovedit ca acele "paysafe-uri" sunt cumparate, mi-au dat banii inapoi.
Doar daca scrie in regulament au dreptul sa va ia banii.
Cititi regulamentul.

Alte discuții în legătură

Furt de identitate ContSters317355 ContSters317355 Buna ziua, Mi-au fost furate datele de identitate si a fost creat un cont pe un site de pariuri in urma caruia s-a obtinut un castig. Persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)