avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme website - pariuri online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme website - pariuri online

Buna ziua, folosesc un website de pariere si in urma unor actiuni mi-au inchis contul si au spus ca sumele din cont vor fi retinute.
Dupa ce mi-au cerut tot felu de dovezi si le-am oferit, au spus ca le pun in pericol licenta...
Ideea e ca eu nu jucam in totalitate sumele depuse..Dar totusi, imi pot inchide contul si sa imi dea banii.

Au voie sa imi retina banii facuti pe buna dreptate? Nici macar nu sunt obtinuti din pariuri acei bani, sunt bani depusi direct.
[ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:42, 7 Octombrie 2013
Vad ca in continuare vi se pare ceva normal ca la o suspiciune ei sa blocheze contul.

Ce e asa de greu de inteles faptul ca DACA eu le-am demonstrat ca sunt bani corecti, ei trebuie sa imi inapoieze banii, sa imi blocheze contul eventual...
DAR nu sa imi retina suma...chiar nu intelegeti? Ganditi si dumneavoastra logic..
Cum am mai zis, ei pot avea suspiciuni la fiecare client in parte..care e problema, trebuie sa le inchida la toti si sa refuze sa le dea banii?
Chiar nu va inteleg ... Am inteles ca au si ei partea lor de dreptate, tre sa blocheze contul ca doar na, e firma lor...dar nu sa imi retina mie banii.
Inca o data: dovezile pastrati-le pentru in cazul in care ar incepe urmarirea penala. Firma nu este Politie sau Minister Public, asa ca nu are ce sa faca ea cu dovezile respective (nu are caderea de a declara pe cineva nevinovat). In legea nationala careia i se supune firma scrie ca in caz de operatiuni suspecte (dupa aprecierea firmei) trebuie blocat contul, nu scrie nimic ca ati avea dreptul sa aduceti firmei dovezi contra acestui fapt. Daca nu va convine, va duceti in tara in care se afla firma, angajati un avocat si incepeti un proces contra ei, dar ma tem ca-l veti pierde.
Normal...la ce coruptie si ilegalitati sunt peste tot in ceea ce priveste aceste companii de "renume" care fac abuz la cel mai inalt nivel si nimeni nu face nimic...
Vreau sa stiu totusi ce acuze le pot aduce.
Totusi nu mi se pare nici logic nici normal nici moral ceea ce se intampla.

Le-am scris si lor ca doar faptul ca au acele reguli stupide care le permite orice ii protejeaza, dar legea e mai presus de regulile lor banuiesc.
Daca cititi cu atentie au reguli care se contrazic una pe alta ...De asemenea ei isi rezerva orice drept, ca urmare ei pot decide orice in favoarea lor.
1. Legea bate regulile, termenii de utilizare si conditiile generale. Intrebarea de baraj e: legea carui stat?

2. Regula de a bloca conturile nu au adoptat-o prin liber arbitru sau din placerea de a bloca conturi, ci pentru ca legea careia i se supune firma le impune sa practice o astfel de regula. Adoptand si practicand aceasta regula ei isi indeplinesc obligatiile impuse prin lege. Deci nu poate fi vorba de frauda, ci de a-si indeplini o obligatie legala. Ei in privinta asta nu au de ales: daca nu blocheaza operatiunile suspecte se pot trezi cu Politia sau Garda Financiara sau ce-or avea ei acolo pe cap. In caz ca n-ati inteles pana acum: pentru ei nu este o placere sa blocheze conturi, ci o obligatie impusa de lege. Unde-i lege, nu-i tocmeala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate ContSters317355 ContSters317355 Buna ziua, Mi-au fost furate datele de identitate si a fost creat un cont pe un site de pariuri in urma caruia s-a obtinut un castig. Persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)