avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme website - pariuri online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme website - pariuri online

Buna ziua, folosesc un website de pariere si in urma unor actiuni mi-au inchis contul si au spus ca sumele din cont vor fi retinute.
Dupa ce mi-au cerut tot felu de dovezi si le-am oferit, au spus ca le pun in pericol licenta...
Ideea e ca eu nu jucam in totalitate sumele depuse..Dar totusi, imi pot inchide contul si sa imi dea banii.

Au voie sa imi retina banii facuti pe buna dreptate? Nici macar nu sunt obtinuti din pariuri acei bani, sunt bani depusi direct.
[ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:42, 7 Octombrie 2013
Da, nu este deloc in regula asa ceva si nici legal nu poate fi in opinia mea.
Insa, depinde in ce tara se afla firma.Aici ar putea fi problema.

Banii nu ii pot retine decat daca au dreptul conform unui contract valid, iar aici daca ati demonstrat si ei o tin pe a lor nu va ramane decat judecata.
Despre ce suma este vorba?
~1000 euro.
Nu este o suma foarte mare dar pentru un tanar de 22 de ani este destul de importanta aceasta suma. Dar sunt indignat de faptul ca pentru banii astia eu am muncit, nu i-am obtinut gratis de nicaieri.
Si totodata sunt revoltat de faptul ca ei mi-au blocat contul exact cand am avut o suma "maxima " sa zic asa, ca pana acum am mai facut zeci de retrageri...In acelasi stil sa zic asa.

Si ei totusi m-au blocat cand am avut o suma mare din punctul meu de vedere.
Daca imi blocau contul cu 100-200 de euro nu era mare problema..
Dar vorbim de o suma pe care aici o obtii in 4 luni ca un simplu muncitor...

De-aia am venit aici sa cer parerea avocatilor sau a oamenilor care sunt in masura sa vorbeasca mai mult despre asta.

Si va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Inseamna ca logica mea are totusi sens...
Eu de ce as putea sa ii acuz in cazul ca refuza sa imi dea banii?
orice ce argumente ați aduce, nu aveți cum să înlăturați suspiciunea de spălare de bani. asta pentru că ceea ce faceți nu are absolut nici o logică. atunci când v-ați înscris pe site-ul în cauză, ați făcut-o cu scopul de a paria. ori dumneavoastră tocmai asta nu faceți. atunci de ce mai depuneți bani în acel cont? site-ul acela nu e bancă să fie folosit ca un cont de debit. iar faptul că acesta nu e singurul site unde ați aplicat metoda aceasta (și le-ați mai și spus-o!) nu face decât să le furnizeze suficiente motive să creadă că aveți alte scopuri decât pariatul.
doar de curiozitate, ce sumă de bani rulați lunar prin intermediul unor astfel de site-uri?
Ca sa ii puteti da in judecata trebuie sa stiti unde au sediul.
Nu cred ca va veti putea judeca in Romania.
Simpla lor suspiciune duce la judecata insa nu inseamna ca au dreptate.
Pot fi escroci.
Daca iau de la 10 persoane 1000 de euro se descurca bine.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Ca sa ii puteti da in judecata trebuie sa stiti unde au sediul.
Nu cred ca va veti putea judeca in Romania.
Simpla lor suspiciune duce la judecata insa nu inseamna ca au dreptate.
Pot fi escroci.
Daca iau de la 10 persoane 1000 de euro se descurca bine.

Pai tocmai asta ma gandeam si eu...De la simple suspiciuni ei se pot imbogati.
Pana la urma urmei e treaba mea ce fac cu banii care ii depun. Pot sa ii scot, doar sunt tot banii mei, nu ai lor.

La spusele domnului gicu13, eu inteleg ca am incalcat o regula...aceea de a nu paria in intregime suma...dar totusi, ei nu specifica ca din aceasta regula ramai fara bani..
Sa imi inchida contul si atat, sa imi dea banii... Sunt banii mei si pe mine banii ma intereseaza.

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate ContSters317355 ContSters317355 Buna ziua, Mi-au fost furate datele de identitate si a fost creat un cont pe un site de pariuri in urma caruia s-a obtinut un castig. Persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)