avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme website - pariuri online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme website - pariuri online

Buna ziua, folosesc un website de pariere si in urma unor actiuni mi-au inchis contul si au spus ca sumele din cont vor fi retinute.
Dupa ce mi-au cerut tot felu de dovezi si le-am oferit, au spus ca le pun in pericol licenta...
Ideea e ca eu nu jucam in totalitate sumele depuse..Dar totusi, imi pot inchide contul si sa imi dea banii.

Au voie sa imi retina banii facuti pe buna dreptate? Nici macar nu sunt obtinuti din pariuri acei bani, sunt bani depusi direct.
[ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:42, 7 Octombrie 2013
Singura regula care spune despre retinerea banilor este
5.17 Sportingbet îşi rezervă dreptul de a reţine orice sumă de bani din contul clienţilor pe care o consideră, la propria discreţie, obţinută ca rezultat al oricărei erori de tipul descris la paragraful 5.11, orice activitate fraudulentă sau oricare altă activitate considerată de Sportingbet a fi de rea credinţă.

Totusi, eu nu fac frauda si am dovedid provenienta acelor bani pe care i-am depus.
Ei daca pur si simplu "considera" acest fapt, nu trebuie totusi dovedit? Eu inteleg ca am incalcat unele reguli insa nu vad motivul retinerii banilor. Sunt bani castigati corect..
ceea ce nu înţelegeţi e că din afară ceea ce faceţi dumneavoastră are aparenţa unei spălări de bani...
Pai da dar eu am demonstrat ca nu e spalare de bani.
Spalare de bani eu stiu ca e atunci cand banii provin dintr-o sursa ilegala, corect? Sau cand banii sunt facuti intr-un mod murdar...

Eu le-am explicat clar cum fac si m-au inteles...si totusi au luat acea decizie.
Daca ei pur si simplu considera asta, au dreptul asta? Asa ar putea face cu orice client.. la cea mai mica suspiciune sa il lase fara nimic? Nu mi se pare normal.
Citez: "pe care o consideră, la propria discreţie, ... orice activitate fraudulentă sau oricare altă activitate considerată de Sportingbet a fi de rea credinţă."

Adica Sportingbet are decizia finala in cazul descris de dvs., daca lor li se pare ca e spalare de bani, atunci au dreptul, ba chiar obligatia sa va inchida contul. Probabil ca in tara in care firma isi are sediul exista legi drastice contra spalarii de bani, iar firma are obligatia sa blocheze orice activitate care aduce de departe sau de aproape a spalare de bani, chiar daca interesul lor economic ar fi sa stimuleze clientul sa aiba cont in continuare si sa lase sa curga din ce in ce mai multi bani prin sistemul lor. Adica ei renunta cu parere de rau la un client, iar daca nu ar fi siliti de lege sa procedeze asa, ei nu ar proceda asa. Profiturile obtinute prin a permite spalarile de bani ar fi mai mari decat cele obtinute prin a bloca tot ce pare spalare de bani. Dar nu au voie sa permita ce miroase a spalare de bani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2013
tgeorgescu, utilizator
Multumesc pentru raspuns si totusi repet ca le-am demonstrat ca ceea ce fac eu nu e spalare de bani. Banii provin intr-un mod legal, ceea ce le-am si comunicat si demonstrat.

Or fi legi drastice , pot sa-mi inchida contul dar nu imi pot lua banii care sunt legali.
Mie asa mi se pare logic. Aceleasi probleme le-am avut si pe alte platforme decat "sportingbet" si mi-au inapoiat banii cand le-am adus dovada ca acele "paysafe-uri" cu care eu depun, sunt cumparate!

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate ContSters317355 ContSters317355 Buna ziua, Mi-au fost furate datele de identitate si a fost creat un cont pe un site de pariuri in urma caruia s-a obtinut un castig. Persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)