avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme website - pariuri online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme website - pariuri online

Buna ziua, folosesc un website de pariere si in urma unor actiuni mi-au inchis contul si au spus ca sumele din cont vor fi retinute.
Dupa ce mi-au cerut tot felu de dovezi si le-am oferit, au spus ca le pun in pericol licenta...
Ideea e ca eu nu jucam in totalitate sumele depuse..Dar totusi, imi pot inchide contul si sa imi dea banii.

Au voie sa imi retina banii facuti pe buna dreptate? Nici macar nu sunt obtinuti din pariuri acei bani, sunt bani depusi direct.
[ link extern ] .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:42, 7 Octombrie 2013
Privit prin ochii firmei, ei nu se imbogatesc prin a inchide conturi, ci pierd niste clienti care le-ar fi putut aduce profituri pe multi ani de acu-nainte. Dar nu puteti pretinde ca la inscriere ati fost de acord cu conditiile generale iar acum brusc nu mai sunteti de acord cu ele si nu mai sunt aplicabile. Conditiile generale trebuiau citite pe indelete inainte de inscriere si ele spun ca in caz de suspiciuni firma suteaza, ea centreaza, ea arbitreaza si ea judeca.
Orice companie de genu are reguli de genu ca ei pot face ce vor, intelegeti?
Au o regula in care spunca ca regulamentul il pot schimba oricand.
Te poti alege cu contul inchis din varii motive fara ca tu sa ai habar cu ce ai gresit.

Am spus si repet, eu am facut aceste "actiuni ilicite" cum le numesc ei, de mult timp.
De ce nu mi-au blocat contul cand am retras 50 euro? Sau sa ma atentioneze macar.. de ce?

S-au trezit si ei cand am adunat cea mai mare suma din cont, ca apoi sa poata actiona.. Asta ma deranjeaza pe mine.
Si am mai spus, in toate partile mi s-au returnat banii pentru aceleasi actiuni, doar aici nu.

Deci daca e sa ne luam dupa reguli, ei ar avea voie sa-ti ia si casa daca e sa o luam asa..
Si unele reguli intra in contradictoriu cu altele,,
Pentru regula incalcata de mine nu zice niimc de faptul ca iti retin banii.

In fine, poate o duc la capat cumva..o sa stau pe capul lor pana o sa mii dea.
Ganditi-va ca daca insistati prea mult, ei pot sa faca plangere penala. Si chiar daca nu fac, functionarii sunt platiti sa raspunda la e-mailuri, pe ei nu-i deranjeaza ca trimiteti e-mailuri in fiecare zi sau de zece ori pe zi. Ei sunt platiti sa raspunda la e-mailuri si daca primesc mai multe e-mailuri este munca in plus, deci riscul ca ei sa fie concediati din lipsa de activitate scade.
Tocmai ce am cautat in dictionarul juridic ce inseamna "spalare de bani".
DOAR banii proveniti ILEGAL sau provin din săvârşirea de infracţiuni!

Eu le-am demonstrat ca sunt in posesia acelor carduri cu care am facut plasa (depozitul).
Le-am aratat ce muncesc. Mi s-a mai intamplat odata asa, si mi-au deblocat...
Cum brusc acum nu mai e nicio cale de intoarcere? Normal, e vorba despre acea suma.
Si nu, nu se imbogatesc ei din clienti cum a-ti spus in posturile precedente...se imbogatesc tocmai din aceste sume sau din o sumedenie de conturi inchise cu sume mici, de oridnul miilor . Pentru ca nu isi permit sa fraudeze pe cineva cu foarte multi bani ca e clar ca o sa le ceara respectivu de nu or putea duce.

Dar profuta de pe urma faptului ca din 1000 de persoane doar 1-2 din ei ajung sa ii dea in judecata, si normal ca procesul e castigat de jucatori pentru ca 99% din site-urile de pariuri au ogramada de ilegalitati in spate...Si sunt sustinute de guverne si de companiile care le acorda licenta si nici nu deschid ochii cand clientii acelor companii fac o plangere, cum a fost si in cazul meu.
Firma nu are caderea/dreptul sa judece daca a fost sau nu spalare de bani, dar are obligatia legala sa blocheze conturile care comit operatiuni suspecte. Atata vreme cat nu s-a depus o plangere penala, nu are nicio importanta daca este intr-adevar spalare de bani sau doar pare a fi asa. Pentru ca firma sa aiba dreptul sa inchida contul, e suficient sa para spalare de bani, nu e obligatoriu sa fie in mod real spalare de bani. Asa ca dovezile ca nu a fost in mod real spalare de bani nu au niciun rost, ele pot fi utile daca doar daca aveti probleme penale.

Ce vrea o firma de pariuri? Vrea cat mai multi clienti sa parieze cat mai mult. Asa isi castiga ei banii. Daca isi strica reputatia, nu le mai vin clienti si a se lacomi la un cont mititel fara motive intemeiate este pentru ei egal cu a-si bate cuie-n talpa. Asta e la fel cum a fost in interesul celor cu Liberty Reserve sa nu traga tepe. Ei au castigat mai mult prin a-si cladi reputatia ca ei nu trag tepe. Bine, ca pana l-a urma i-au inchis autoritatile din SUA pentru spalare de bani, dar asta e deja alta poveste.

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate ContSters317355 ContSters317355 Buna ziua, Mi-au fost furate datele de identitate si a fost creat un cont pe un site de pariuri in urma caruia s-a obtinut un castig. Persoana care a facut ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)