avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caz furt calificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caz furt calificat

Buna!
Am ajuns intr-o situatie foarte neplacuta astazi cand s-a constatat ca in decursul noptii trecute a avut loc dupa inchiderea unui punct de lucru cineva a revenit in acesta, deschis cu cheia si furat bani din seif.
Mentionez ca desi acolo sunt camere de luat vederi, politia a constatat ca se lucrase la calculatorul care face inregistrari in avans, astfel incat sa nu poata fi surprins de catre camere cand va intra noaptea din nou.
La acel punct de lucru avem mai multi angajati si ne este teama sa ii mai primim la munca.
daca era vorba macar sa stim despre care e vorba faceam plangere penala si suspendarea ctr de munca din initiativa noatrs, insa acum cum de abia incepe ancheta nu stim ce am putea face si va rog sa ma ajutati cu sugestii si masuri legale pe care le-as putea lua.
Multumesc.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 17:48, 12 Martie 2009
Nu puteti face decat sa asteptati cercetarile sa faca lumina. In momentul canmd impotriva vreunui angajat se incepe urmarirea penala atunci puteti sa-i desfaceti cartea de munca. Pana atunci, nu vad ce ati putea face. Pana la proba contrarie toti beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce reprezinta prezumtia ca mijloc de proba? ContSters173568 ContSters173568 Buna ziua, Deoarece am gasit urmatoarea informatie: \"Codul Civil reglementeaza admisibilitatea si forta probanta pentru urmatoarele mijloace de proba: ... (vezi toată discuția)
Despre ancheta politie Anonix Anonix Buna ziua, Trec direct la subiec, la soietatea unde lucrez a disparut un notebook si s-a facut o plangere la politie ( asta se intampla acum 3 luni de zile) ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt ContSters243431 ContSters243431 buna ziua, o situatie mai delicata, sunt angajat al unui supermarket si atat eu cat si colegii din cauza salarului de mizerie mai obisnuit sa ne servim cu ... (vezi toată discuția)