avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Prelungire concediu crestere copil; firma radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Prelungire concediu crestere copil; firma radiata

Buna...Sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani si vreau sa-l prelungesc pana la 3 ani, pe baza gradului de handicap rezultat in urma unei interventii pe cord deschis, dar firma la care am lucrat a fost lichidata in august 2012. Pentru prelungire, trebuie sa depun la dosar o dovada de radiere a firmei. Angajatorul ma tot amana de doua saptamani, iar de cateva zile nici nu mai raspunde la telefon, iar timpul trece...copilul are 1 an si 11 luni. As punea obtine dovada de radiere din alta parte? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ilonamax , utilizator 09:37, 11 Iulie 2013
Mergeti la Registrul Comertului in raza caruia firma a avut inregistrat sediul social si poate reusiti de acolo sa aflati cum sa procedati.
Multumesc mult!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)
Desfiintarea societatii comerciale Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am o societate comerciala , care este \\"inghetata\\" (suspendata) din luna martie, anul 2012 , pentru trei ani . Deci , in 2015 ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu de maternitate Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare, eu sunt in concediu de maternitate pana in august firma la care lucram mi-a trimis acasa decizia de faliment si desfiintarea ... (vezi toată discuția)