avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubire daune colaterale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubire daune colaterale

Buna ziua,

Masina mea a fost avariata de explozia unui apartament.
Locatara a cauzat intentionat explozia si a recunoscut ulterior fapta premeditata.
Apartamentul este proprietatea unei terte persoane care urma sa o evacueze pe locatara cu care nu avea act de inchiriere. De aici si actul dansei.

Pot sa imi recuperez daunele de la proprietar prin proces?

Multumesc anticipat,
Cosmin
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:48, 11 Iulie 2013
Daca autorul evenimentului este locatara,care este temeiul juridic pe care urmeaza sa va intemeiati plangerea impotriva proprietarului spatiului cu destinatia de locuit care nu se face vinovat de acte sau actiuni impotriva intereselor dvs ?
Daca intelegeti sa recuperati prejudiciul suferit,in baza documentelor politiei care atesta autorul,urmeaza sa promovati plangere penala impotriva acestuia sub aspectul savarsiririi infractiunii de distrugere
cosmin_cimpoi a scris:
Pot sa imi recuperez daunele de la proprietar prin proces?

Va puteti repara masina prin asigurator pe baza politei de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme legale cristina69 cristina69 Buna seara, as vrea stiu daca,de exemplu, firma X detine un imobil cu mai multe apartamente si in unul dintre acestea locuieste fara forme legale un angajat al ... (vezi toată discuția)
Vandalizarea autoturismului hsimona hsimona va rog sa ma ajutati cu legi din ro care ma apara impotriva vandalizarii masinii de catre vecinii rau intentionati.au aruncat intentionat cu cani si borcane in ... (vezi toată discuția)
Tencuiala cazuta - masina avariata fara casco mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma sfatuiti pe cine as putea trage la raspundere in cazul in care din tencuiala unui bloc ( de la et 7 sau 8 ) s-a desprins o bucata ... (vezi toată discuția)