Aici se discuta PROBLEME CU MASINA -de ordin legal,fiscal sau de mostenire.
Pentru schimbat rulmentii sau directia fata,:hammer:- incercati la un Service Auto.
Multumim pentru intelegere si asteptam sa vedem daca sfatul a fost bun.:coffee:
Buna ziua,
zilele trecute am avut o avarie cu masina,mai exact am ramas fara curent, ca orice cetatean constiincios am scos masina in afara carosabilului dar in acelasi timp sa nu stanjenesc circulatia pietonilor.Intre timp a venit un prieten sa-mi dea curent labaterie,dupa aproximativ 5 minute apare si "domnul" agent de circulatie,ne cere actele la control, precizez ca masina era cu semnalele de avarie in functiune si nu era chiar la 25 metrii de prima intersectie dar specific ca erau si alte masini parcate in fata mea.Am incercat sa-i explic agentului respectiv problema cum ca masina nu pot s-o tractez pana in prima parcare si mi-a aplicat o sanctiune de 300 ron.Bine-nteles ca nu am semnat PV.Astept o parere din partea D-voastra!
Cu stima!
CRed ca il puteti combate, v-a spus ca puteti arata mentiunile dv. in procesul-verbal?
E de cercetat daca au fost "amendate" si celelalte "masini"... :D
Puteti sustine ca, avand in vedere ca domnul politai nu a fost de acord sa mentioneze in pv ca dv., aveati o urgenta si ca situatia a aparut fara sa fie culpa dv., fiind in imposibilitatea de a impinge masina prin oras pana la primul loc de parcare liber... nu ati semnat pv!
Il aduceti pe amic martor!