avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare a actiunii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare a actiunii

Dupa inaintarea actiunii de Apel si timbrare, petentul in cauza poate solicita la prima prezenta suspendarea actiunii pe terman nelimitat si introducerea actiunii dupa o perioada de timp?
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 07:47, 12 Iulie 2013
Nu exista suspendare pe termen nelimitat.Suspendarea poate opera doar in limitele si conditiile stabilite de lege. Judecatorul poate suspenda judecata cand ambele parti o cer .cauza putand fi pusa pe rol numai dupa plata taxelor de timbru.Daca ,cauza, dupa suspendare ramane in nelucrare din motive imputabile partii timp de 6 luni, ea se perima.
Imi cer scuze,.. imputabile cărei părți , reclamantul sau pârâtul ?
Partii , care a lasat in nelucrare si nu a staruit in judecata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cristina1580c cristina1580c Buna ziua, asi dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. In primul rand sunt in divort cu sotul meu ....am avea prima infratisare pe data de 07.12...discutand ... (vezi toată discuția)
Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate OANA GORAN OANA GORAN daca s-a suspendat cauza pe 242/2 cpc, pot face cerere de repunere pe rol??? si ce motive as putea invoca?? (vezi toată discuția)