avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in insolventa

Buna seara,
Intrucat sunt noua in meserie as dori sa imi confirme cineva daca am dreptate.
Administratorul unei firme aflate in insolventa nu intampina nicio problema in a deveni administratorul unei alte firme noi, ambele SRL-uri daca nu a fost condamnat pentru nicio fapta prevazuta de legea societatilor comerciale si cea a insolventei.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gratziela_penciu , utilizator 08:25, 12 Iulie 2013
tb sa verifice la finante daca nu cumva are cazier fiscal. in momentul cand veti depune actele la ORC pt administrator, se vor trimite actele catre finante iar daca apare cazier fiscal nu se aproba dosarul. inscrierea faptelor in cazierul fiscal NU se comunica contribuabilului asa ca se poate ca persoana in cauza sa aiba dar sa nu stie.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl, firmele la care mai e asociat sunt inactive Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un domn are 2 societati comerciale declarate inactive la Finante (in ambele e asociat - nu stiu daca unic in una din ele sau in ambele cu cineva). ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate oanalumi oanalumi Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! O persoana este asociata in mai multe societati comerciale. Una dintre ele se afla in inactivitate fiscala. Din cauza asta se inscrie fapta in ... (vezi toată discuția)