avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jurisprudenta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jurisprudenta penala

Dragi colegi...Va rog sa ma ajutati cu un raspuns..
Condamnat in 2009 la 2 ani cu inchisoare cu aplicarea art.86 ind.1.
Reabilitat in anul 2013....Cercetat in prezent in dosar pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.
Daca ati mai intalnit vreau sa va intreb desi anticipez raspunsul"Exista posibilitatea sa ramana o sentinta cu suspendarea executarii pedepsei pentru noua condamnare??"
Desi conf art 86 ind1 lit.b.......conditii:infractorul nu a mai fost condamnat la executarea pedepsei mai mare de 1 an.
va multumesc
Astept un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: ContSters228395 , utilizator 22:32, 11 Iulie 2013
Da, exista aceasta posibilitate pentru ca textul continua cu " afara de cazurile cand condamnarea intra in vreunul dintre cazurile prevazute in art 38", ceea ce inseamna cu exceptia cazurilor prevazute la art 38, ori in cazul de fata ne aflam in situatia prev. de art.38 al.2 lit.b) - a intervenit reabilitarea pentru pedeapsa aplicata anterior.
Aveti dreptate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis - pedeapsa, antecedente fr3ya20 fr3ya20 ce pedeapsa primeste o persoana prinsa conducand un autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere? a avut in 2000 o pedeapsa cu suspendare,nu a ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca - cazier curat GreenStory GreenStory Salut , In anul 2009 , luna iunie am fost condamnat la 5 luni de inchisoare cu [b]supendare [/b]pentru conducere sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Recidiva postexecutorie conducere in stare de ebrietate kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Am cateva nelamuriri si va rog sa ma ajutati. Anul trecut am divortat de fostul meu sot dupa 31 de ani de casatorie, cauza fiind bautura si ... (vezi toată discuția)