avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor

Am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie....unui parinte-tata i-a fost incredintat minorul.mama a obtinut ulterior un program de vizita--cd a venit in tara--dar tatal nu l-a respectat.el a facut contestatie la executare,i-a fost respinsa,iar mama a venit cu actualul sot si inca cineva,a intrat in casa fostului,unde a dat peste bona,pe care au lovit-o si au incercat sa-i ia copilul...vecinii au chemat politia si s-a linistit trb...problema e ce poate face tatal?pt ce infractiuni poate raspunde mama?in afara de lovire,violare de domiciliu...s-ar putea considera o tentativa la lipsire de libertate in mod ilegal aln 2?dar fata de copil?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:52, 12 Martie 2009
tulburare de posesie, lovire... sa fi incercat sa-l rapeasca pe copil?...cam greu de dovedit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru copii nascuti in timpul studentiei laurahutanu laurahutanu Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, daca exista vreo prevedere in legislatia actuala care ar putea permite unei mame - care a nascut doi copii in perioada ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vizita la copil anilabi anilabi Inca nu am bagat divortul, dar el a parasit domiciliul. S-a mutat cu amanta. Avem un copil de 1 an jumate pe care planuieste deja sa-l ia la plimbari cu el ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor 13alina 13alina buna ziua sunt o mamica si am urmatoarea problema: am trait in concubinaj timp de 5 ani cu X, timp in care s-a nascut un baietel azi in varsta de 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)