Buna ziua!Am si eu o problema pe care cred ca o pot rezolva cu ajutorul dumneavoastra!Sunt acuzat de catre o prietena de familie ca i-asi fi furat datele unui card bancar,si as fi luat banii folosindui la incarcarea unui cont de jocuri de noroc!din pacate,toate acuzatiile sau facut doar prin intermediul online-ului,mai precis a lasat mesaje prietenei mele!noi suntem de 1 saptamana in irlanda,ea e medic aici,cu un contract de munca iar eu caut de munca!as putea depune o plangere impotriva persoanei respective la politie online?sau ma poate reprezenta un avocat care sa depuna in numele meu o plangere la politie?cum ma sfatuiti sa procedez?cam cat timp dureaza pana se afla cine i-a luat banii?pot cere despagubirii morale?cum e mai bine sa procedez?va multumesc si va doresc o seara buna!
Este preferat,avand in vedere obiectul actiunii ca atat redactarea cat si reprezentarea si apararea dvs sa fie realizata de persoana specializata
Aveti posibilitatea sa incheiati imputernicire avocatiala
Este hazardat a emite raspuns privitor la termenul de raspuns
Avocatul va poate reprezenta si apara interesele,in limitele de competenta negociate si asumate in contractul de asistenta juridica,in care partile semnatare prevad concret limitele de exercitare a activitatii
Formalitatile de imputernicire a avocatului este necesar sa fie asumate prin semnatura de catre client sau reprezentantul acestuia
Acuzat de furt
Frezzy
Buna ziua,
Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)