avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot face contract menajerei mele daca nu sunt SRL sau ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot face contract menajerei mele daca nu sunt SRL sau PFA?

vreau sa imi iau o menajera , ii pot face acesteia un contract chiar daca nu sunt srl sau pfa sunt doar o persoana fizica obisnuita.DE exemplu poate vrea si ea vechime sau dovada realizarii unei activitati prin care obtine un venit supus impozitului?Se poate face vre-un fel de contract daca da unde si cum pot face asta,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa platesc toate impozitele pt aceasta ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:49, 12 Iulie 2013
din cate am citit pe diverse site-uri se poate face contract insa eu nu ma pricep cinene ma poate ajuta sa fac asta un avocat ,un contabil si eventual sa imi spuna ce dari sa platesc la stat si tot?
Va poate fi de folos urmatorul topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare service auto D33a16 D33a16 Prietenul meu vrea sa-si deschida un service auto acasa la el.Si-a deschis deja un PFA pentru repararea si intretinerea autovehiculelor,are si autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul de autor tzuku51 tzuku51 Sotia mea lucreaza la o firma si are un venit net destul de bun. Managerul unei alte firme a contactat-o si i-a propus sa o angajeze,oferindu-i un ... (vezi toată discuția)
Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)