E corect ca departamentul financiar-contabil al unei universitati de stat sa perceapa penalizari de intarziere pentru o deplasare externa efectuata de un angajat (profesor), din fonduri nerambursabile, in cazul in care a depus cu intarziere documentele justificative pentru decont, dar nu are de restituit bani?
Nu mi se pare corect ca UE sa ofere finantarea, iar statul roman sa incaseze la buget penalizarile de intarziere; cel mult, ar putea sa pretinda penalizari finantatorul ...
In cazul in care angajatul de la departamentul financiar-contabil nu a calculat penalizarile de intarziere, dar conducerea departamentului financiar-contabil a semnat si stampilat decontul, cui ii revine raspunderea pentru acest fapt? Angajatului sau sefului?
Daca exista o procedura privind deconturile deplasarilor din fonduri europene aceasta trebuie respectata, deoarece se poate risca rambursarea cheltuielilor. Trebuie vazute instructiunile programului sau autoritatii de management.
Ordine de deplasare
ang10
stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)