avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj divort

Buna ziua,
daca sunt pe ultima suta de metri de a obtine un credit bancar(adica mai tb sa semnez actul de vanzare cumparare) obtinut doar prin veniturile mele deoarece sotia nu are venit si intre timp ea a inaintat cererea de divort, la partaj cui va ramane apartamentu avand in vedere ca si ea a semnat actele de credit in calitate de sotie.
Specific ca avem un copil minor impreuna.
Ce sfat as putea primi in ideea daca apartamentu ramane la mine avand in vedere ca eu voi continua sa platesc ratele.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Eu_1982 , utilizator 11:32, 12 Iulie 2013
Nu va puteti intelege sa divortati repede la notar ?
Mai amanati un pic semnarea contractului de cumparare pt a-l cumpara divortat fiind, n-re sens sa mai treceti prin partaj aparatamentul.
Inlocuiti-o apoi pe sotie in contractul de credit cu un alt coplatitor.


l-as amana....da saptamana viitoare vin actele bancii de la Bucuresti si trebuie sa inchei contractu(e luat prin prima casa - deci niste conditii mai avantajoase) - si termenul la judecatorie pentru 27 octombrie - sunt intr-o situatie aiurea ca nu stiu ce va decide instanta , deci nu stiu in ce directie sa o iau....sa renunt si sa pierd avansu si creditul(nu stiu daca voi mai putea accesa dupa aia avand in vedere si pensia alimentara pe care voi fi obligat sa o platesc) sau sa merg inainte si sa sper ca instanta nu va da o solutie poaguboasa - sotia zice ca nu are pretentii la apartament avand in vedere ca eu voi plati rata ea neavand posibilitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar alina0210 alina0210 BUNA ZIUA, AS DORI SA MA INDRUMATI CUM POT REZOLVA URMATOAREA PROBLEMA: SOTUL MEU A FOST CASATORIT SI ARE 2 COPII DIN CASATORIA ANTERIOARA. IMPREUNA CU FOST ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)
Divort Simona RR Simona RR Buna ziua, Am urmatoarea problema. Intentionez sa depun actele de divort. In timpul casatoriei am cumparat impreuna cu sotul un apartament prin programul ... (vezi toată discuția)