avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare REVISAL

Buna ziua!
Care este termenul de comunicare in progarmul REVISAL, daca am salariati care de la 01.09.2013 vor trece la alta treapta de salarizare?
Pe 31.08.2013 sau in termen de 20 de zile de la intervenirea modificarii?
Multumesc si o zi cat mai buna!
Cel mai recent răspuns: turtuc , utilizator 11:49, 12 Iulie 2013
19 zile de la 01.09.2013
Termenul este de 19 zile lucratoare de la 01.09.2013.
Ultima zi fiind 27.09.2013 pentru transmiterea Revisal-ului.
Multumesc inca o data si multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie lauriflor lauriflor Buna ziua Va rog comunicati-mi un COD COR pentru functia TEHNICIAN TRANSPORTURI. La schimbarea functiei se intocmeste un act aditional si o fisa a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal vornicu lumi vornicu lumi Buna dimineata,as vrea sa-mi spuneti daca exista vreun termen limita de inregistrare in Revisal a unor acte aditionale datate 15.03,dar care produce efecte din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce modificari se pot face in revisal in termen de ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, Ce modificari se pot face in Revisal in termen de 20 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare?de exemplu, in cazul in care doresc acum sa fac ... (vezi toată discuția)